Roadshow

Fyns forladte kulturarv svarer igen
Mød billedkunstner Ole Lejbach og forfatter Jens Blendstrup, der har været på ekspedition til det 20. århundredes forladte kulturarv på Fyn, Ærø og Langeland.

Ekspeditionsaftener
Billedkunstner Ole Lejbach og forfatter Jens Blendstrup fortæller, fabulerer, digter og tegner videre på deres møde med fantastiske fynske steder, der blev forladt.
Blendstrup og Lejbach har i alt besøgt 30 steder på Fyn, Langeland og Ærø. Alle stederne har i løbet af de sidste 100 år oplevet at miste deres oprindelige funktion – nogle er efterfølgende blomstret op med nye funktioner, andre er visnet hen. Men alle stederne gemmer på deres egne unikke historie med enestående skæbner og begivenheder. Ole Lejbach og Jens Blendstrup giver skæbner, fortællinger og begivenheder nyt liv!Til arrangementerne vil Jens Blendstrup læse op af udvalgt passager fra sine tekster, og Ole Lejbach vil vise eksempler fra den kunstneriske proces og de endelige værker. Endelig vil de to i fællesskab give publikum et indtryk af hvilket potentiale for ideer, fantasi og fynsk identitet, der venter, når man opsøger det 20. århundredes forladte kulturarv – suppleret af korte film fra mødet med den forladte kulturarv.

PROGRAM
27/2: Langeland Bibliotek i Rudkøbing. Køb billet
28/2: Kerteminde Kino. Køb billet
1/3: Otterup Geværfabrik. Billetter købes i døren
20/3: Tobaksgaarden i Assens. Køb billet
22/3: Historiens Hus i Odense. Billetter kan reserveres her
3/4: Borgerforeningen Kulturhus Svendborg. Køb billet
4/4: Korinth Kro Køb billet
5/4: KulturØen i Middelfart. Køb billet
10/4: Bastionen i Nyborg. Køb billet
12/4: Det Gamle Værft i Ærøskøbing. Billetter købes i døren

Alle steder starter arrangementet kl. 19.30 og koster 50 kr.

Kontaktinfo