• Poul Lendal og David Mondrup

Poul Lendal og David Mondrup

Poul Lendal og David Mondrup har indgående kendskab til både folkemusik og elektronisk musik, og så findes der næsten ikke det instrument, de ikke kan spille på.

Poul Lendal er 65 år, og han har livet igennem arbejdet med primært traditionel folkemusik, ny musik i forlængelse af den traditionelle folkemusik og dertil ny og helt fri musik. Hans primære instrument er violin, men han har livslang erfaring med spil på drejelire, jødeharpe, seljefløjte, gammel dansk slagtøj med mere. For tiden er han med i gruppen Bragr og arbejder dertil i forskellige duo-konstellationer, blandt andet sammen med Carl Erik Lundgaard, David Mondrup, Kjeld Høegh, Hans Mydtskov med videre. Foruden den professionelle musik, som han har udført sammen med Lang Linken, Harpens Kraft, Bannahanna Boogie og mange flere med dem, har han undervist i musik på Lilleskolen Odense i 38 år og på Det fynske Musikkonservatorium i 18 år.

David Mondrup er 45 år og bor i Åbyhøj i Århus. Han er uddannet rytmisk pianist fra konservatoriet i Århus, korleder, komponist med videre. David Mondrup spiller på alle slags instrumenter med tangenter på: klaver, flygel, keyboard og indisk orgel, og så er han allerforrest i arbejdet med elektronisk musik i Danmark. David Mondrup spiller blandt andet i Mallebrok, Akka Makka Mia, Monsdrum og Væv. Ved siden af arbejdet som musiker er han lærer på Engelsholm Højskole, hvor han underviser i netop elektronisk musik. David Mondrup arbejder i de fleste konstellationer sammen med sangerinden Mia Guldhammer, og den traditionelle folkemusik er en væsentlig inspiration i alle hans projekter.


Hvor kommer du fra?

Skriv din adresse her...

Snapshots fra ekspeditionen