Thåstrup, Svenstrup, Damsbo og Illutron

Med Thåstrup, Svenstrup, Damsbo og Illutron samles kreative kræfter, som beskæftiger sig med både musik, billedkunst, teater og eksperimenterende interaktiv kunst og teknologi.

Niels Thåstrup: Uddannet sanger fra Det fynske Musikkonservatorium og debuterede med stor succes som Papageno i Odense Teaters opførelse af Tryllefløjten i 1991. I dag er Niels Thåstrup leder af Assens Musikskole. Som dirigent har han stået i spidsen for Frøbjerg Festspils kor og orkester samt Odense Motetkor.
Jørgen Svenstrup: Autodidakt billedkunstner, som debuterede med en udstilling på Filosoffen i Odense i 1965. Jørgen Svenstrup begyndte sin kunsteriske løbebane med malerier og collager. Siden har han også kastet sig over stenskulpturer. Inspirationen findes både i stenen selv, i fortidens kultsten og i de romanske granitskulpturer. Jørgen Svenstrup har udstillet i Danmark såvel som i udlandet - blandt andet i Holland, USA og Berlin, og han har udsmykket institutioner som OUH, Micromatic og Ryslinge Sogneskole.
Bent Damsbo: Formand for Vestfyns Teater på 31. år.
Illutron: Et samarbejde mellem kunstnere, som ønsker at arbejder med eksperimenterende interaktiv kunst og teknologi i en stor skala. Illutron har hovedkvarter på en gammel færge på Refshaleøen.


Hvor kommer du fra?

Skriv din adresse her...

Snapshots fra ekspeditionen