Ilt, Forhekset Allé og Mina Paasche

Dreampoppet post-rock, black metal og en flydende og fri billedstrøm, der mixes live foran publikum.

Ilt: Den alternative rockgruppe Ilt byder på dreampoppet post-rock. Rocktrioen eksperimenterer med kontrabas, trompet, elektroniske beats og ambience. Energien er mørk og nordisk, og tekst universet bevæger sig i en lind strøm af abstrakte billeder. “Et af vores mål med disse sange er at hypnotisere vores lytteres krop og sind”, udtaler trommeslager Troels Dankert. Selvom ilt er et nyt navn på scenen, har de tre venner spillet sammen i knap 10 år. Ilt har brugt et års koncentreret arbejde på at skabe deres nye lyd, hvor sangene har formet sig igennem indspilning og produktion i studiet i stedet for på den klassiske måde - i øvelokalet. Det skaber et trippet univers, hvor mørk længsel og melankoli bliver sprøjtet ud med tyngde og præcision. Lyden af Ilt er en flydende balancegang mellem elektroniske beats og tunge, til tider stammelignende hypnotiserende rytmer, hvilket skaber både nerve og energi. Ilt består af Troels Dankert, Mikkel Konyher og Piotr Fronek.

Forhekset Allé: Forhekset Allé er et anmelderrost post-rock/black metal band fra København, som giver et dragende og opfindsomt bud på metalrock anno 2017. Forhekset Allé blander mørk poesi på dansk, neo-folk, growlvokal og flænsende og atmosfæriske lydflader. Forhekset Allé debuterede i 2015 med ep’en Vinterbæst og fik fine anmeldelser i blandt andet Information:

"Det er en interessant og frådende melankolsk EP. Der bliver stadig mere oplyst her i verden. Både i reel og i overført betydning. Videnskaben bevæger sig ud i snart sagt alle kroge af den dødelige tummel. Men der er andre dimensioner af livet end det, der kan kortlægges. Om ikke andre steder så i hvert fald i de smukke mareridt, som kan findes hos de bedste udøvere af black metal i disse dage". (Ralf Christensen).

Mina Paasche: Mina Paasche er visuel kunstner, VJ, performance artist og filmskaber. Hun er født i Norge, men bosat i København. Mina Paasche afvikler live visuals, som er en fri og flydende form, hvor billeder live mixes foran publikum. Det visuelle udtryk til Mod.Strøm-festivalen vil tage udgangspunkt i nordisk natur og vil være en sammensmeltning af egne originale klip og processen med at kombinere kunst, filmlavning, web-teknologi, live-performance, kameraarbejde, redigering og kreativitet.

Hvor kommer du fra?

Skriv din adresse her...

Snapshots fra ekspeditionen