Rosa Sala Burgaya og Anders Midtgaard

Kogebogsforfatter Rosa Sala Burgaya og visuel kunstner Anders Midtgaard samler kræfterne for at lave et måltid, der spiller på alle sanser.

Rosa Sala Burgaya er tapaspioner, kok, kogebogsforfatter, foredragsholder og meget mere. Hun har blandt andet udgivet kogebøgerne Rosas Tapas og Rosas spanske køkken, og så har hun i mange år undervist i spansk mad på Meyers Madhus. Rosa har butikken Rosas Tapas i Odense, hvorfra hun sælger spanske specialiteter.

Anders Midtgaard er en visuel kunstner, som blander poesi, visuel kunst, lyd, video, film og fotografi i sine værker. Anders Midtgaard udforsker emner som magt, national identitet, kroppen og sindet, teknologi, sex, romantik og humor i sine værker, og han har udviklet en kommenterende, flydende og reflekterende stil, hvor han kombinerer brugen af billeder, video og instrumentering eller sampling af egen stemme. Selv om det færdige værk består af mange forskellige elementer, får han skabet en helhed. Anders Midtgaard har udstillet på gallerier og festivaler i Danmark og Europa, og i 2014 inviterede den danske ambassade i Estland ham til at promovere dansk kultur i udlandet. Anders Midtgaards rejse mod den kunstneriske scene begyndte med hans interesse for musik og video. Han har over de seneste 10 år bevæget sig fra eksperimenterende rock mod kunst baseret på sampling. Anders Midtgaard blev født i Odense i 1974, men bor nu i København.
Hvor kommer du fra?

Skriv din adresse her...

Snapshots fra ekspeditionen