• Line, Dorthe, Pernille og Nina

Line, Dorthe, Pernille og Nina

Line Høker Eriksen, Dorthe Pedersen, Pernille Brygger og Nina Fladgård Jensen er vokset op i Skovby på Ærø. Sammenhold fostret i små byer som Skovby holder hele livet, siger de.

Line Høker Eriksen, Dorthe Pedersen, Pernille Brygger og Nina Fladgård Jensen er ikke kunstnere, men har alligevel budt ind med et Mod.Strøm-projekt, som tager udgangspunkt i deres fælles opvækst i Skovby på Ærø.

Line Høker Eriksen: Bosat i Tommerup på Fyn med sin mand og tre piger. Til dagligt arbejder Line Høker Eriksen som social- og sundhedsassistent i Assens Kommune. Line Høker Eriksen er morgenfrisk, kreativ og gruppens musikmanager med speciale i kunstnere med ærøsk blod i årene.

Dorthe Pedersen: Bosat i Odense C. med sin mand og to børn. Dorthe Pedersen arbejder i Nordfyns Kommune som sårsygeplejerske. Hun er naturglad, fan af Skåb´keramik og storvildtjæger- sidste nedlagte bytte er et svin på 104 kg. Hun fungere som gruppens lystige forfatter.

Pernille Brygger: Bosat i Odense C. sammen med sin mand og to piger. Pernille Brygger er selvstændig indenfor butiksindretning og dekoration. Hun er idérig, pertentlig og tosset med hvide pelargonier. Pernille er gruppens visuelle produktspecialist.

Nina Fladegård Jensen: Bosat i Nr. Søby sammen med sin kæreste og datter. Nina Fladegård Jensen er uddannet pædagog og arbejder på en skole i Svendborg. Hun er snakkesaglig, vild med ærøkartofler og god til at lave desserter. Nina står for PR og håndværkerkommunikation.Hvor kommer du fra?

Skriv din adresse her...

Snapshots fra ekspeditionen