Rechtweisender Kurs der Anfluggrundlinie 239,8°

Lyd- og lysinstallation i bunkeren ved det tyske anlæg i Beldringe sætter fokus på stemninger, etiske overvejelser og personlige konsekvenser forbundet med 2. Verdenskrig

Projektet Rechtweisender Kurs der Anfluggrundlinie 239,8° åbner den 8. september fra kl. 17-20. Den 9. og 10. september er der åbent fra kl. 11-15 og 15. september er der åbent fra kl. 20-22. Den 16. og 17. september fra kl. 11-15. 

 

Projektet Rechtweisender Kurs der Anfluggrundlinie 239,8° vil ligesom mange andre af kunstnerparret Camilla Gaugler og Mikkel Larris’ værker kredse om de etiske spørgsmål, der opstår, når den daglige trummerum med gøremål af stort og småt bliver sat i kontrast af de verdenspolitiske begivenheder. I værket, der bliver vist under Mod.Strøm-festivalen, vil Camilla Gaugler og Mikkel Larris med ord, billeder, lys og lyd indkredse de stemninger, følelser, etiske overvejelser og personlige konsekvenser, det kan have når disse, som det skete under 2. Verdenskrig i Beldringe, ved tilfældighedernes spil krydser hinanden. Rechtweisender Kurs der Anfluggrundlinie 239,8° kommer til at bygge på det materiale, der er tilgængeligt i Besættelsesmuseum Fyn og personlige beretninger fra området og tiden 1940-45. Værket kommer til at bestå af tre separate installationer i hvert sit rum og en lydside.

 

 Hvor kommer du fra?

Skriv din adresse her...

Når du kommer frem