Lokomotiv

Med Lokomotiv skaber Christian Elovara Dinesen en skulptur med film af lokale folk, som fortæller egne historier relateret til livet ved Assensbanen.

Med skulpturen Lokomotiv vil Christian Elovara Dinesens undersøge Assensbanens betydning for de mennesker, der bor tæt ved den, og værket tager derfor også udgangspunkt i miljøet og menneskene omkring banen. Den 29., 30. og 31. juli vil Christian Elovara Dinesen tage banen fra Assens til Tommerup på skinnecykel, og undervejs vil han både indsamle henlagte materialer så som jern og træ, men også minder, anekdoter og erindringer, som han dokumenterer på film og foto. Det henlagte materiale kommer til at indgå som byggemateriale i skulpturen Lokomotiv, mens film og fotos fra den tre dage lange tur vil blive vist på, i og omkring skulpturen. Skulpturen Lokomotiv bliver bygget i Assens i slutningen af uge 31, hvor publikum er velkommen til at følge processen og tale med Christian Elovara Dinesen om projektet. Den færdige skulptur vil kunne opleves på nedenstående steder under Mod.Strøm-festivalen.

Køreplanen for Lokomotiv:

 

Den 9. september
Assens, ved Næsgade 4 fra kl. 9-10
Ebberup, ved baneoverskæringen bag ved Spar fra kl. 11-12
Flemløse, ved Stationsvej fra kl. 13-14
Glamsbjerg, ved grillen fra kl. 15-16
Nårup, ved Nårup Station fra kl. 17-18
Tommerup, ved Skolevej over for OK benzin fra kl. 19-20

 

Søndag den 10 september
Tommerup, ved Skolevej over for OK benzin fra kl. 9-10
Nårup, ved Nårup Station fra kl. 11-12
Glamsbjerg, ved grillen fra kl. 13-14
Flemløse, ved Stationsvej fra kl. 15-16
Ebberup, ved baneoverskæringen bag ved Spar fra kl. 17-18
Assens, ved Næsgade 4 fra kl. 19-20

 

Tidsrummet markere at Christian Elovara Dinesen er tilstede på lokationen, og at skulpturen er åben og tilgængelig. Christian er der og vil fortælle om projektet. Filmen, som er blevet optaget, vil kunne opleves i skulpturen.

 

Under resten af Mod.Strøm vil skulpturen også være åben i Assens ved Næsgade 4.


Hvor kommer du fra?

Skriv din adresse her...

Når du kommer frem