Livsnerve

Livsnerve er publikumsindragende installationskunst, hvor skinnecyklerne på Assensbanen bliver omdanne til ildspyende drager med lys og gaskanoner

Livsnerve er et performativt kunstprojekt, der inddrager skinnecyklerne på den gamle jernbane mellem Tommerup og Assens. Bent Damsbo, Niels Thåstrup, Jørgen Svenstrup og Illutron vil sammen med lokale borgere omdanne skinnecyklerne til lysende, ildspyende drager med lys og gaskanoner. Cyklerne vil i løbet af nogle dage køre gennem landskabet med stop i byer undervejs. Projektet er lokalt forankret i den forstand, at kunstnerkollektivet Illutron yder teknisk knowhow og designer og bygger “dragecyklerne” i samarbejde med folk, som bor i lokalområdet – det kan være skoleelever, lokale kunstnere eller lignende. Når karavanen ankommer til en by, vil der så vidt muligt være en begivenhed/anledning til at mødes, og projektet vil således forbinde de lokale byer og på den måde genoplive banens oprindelige formål. Projektet bygger på at skabe publikumsinddragende installationskunst, hvori publikum deltager som medskaber af den performative event. Der søges mod at skabe et æstetisk rum, hvori gaskanoner, lyseffekter og lyd blandes sammen med deltagernes egne designs af de enkelte vogne.

 

Torsdag den 14. september fra kl. 11 udsmykkes skinnecyklerne på pladsen foran den gamle station i Knarreborg. Kl. 20.30 køres mod Glamsbjerg med ankomst ca. kl. 21.15.
Fredag den 15. september fra kl. 11 udsmykkes skinnecyklerne på det grønne areal/torvet ved siden af den gamle station i Glamsbjerg. Kl. 20.30 køres mod Flemløse med ankomst ca. kl. 21.15.
Lørdag den 16. september fra kl. 11 udsmykkes skinnecyklerne på pladsen ved Flemløse Station. Kl. 14.30 køres til Høed Trinbræt med ankomst kl. ca. 15.15. Her tilslutter karavanen sig pop-up projektet Selvsåede æbltræer. Kl. 16.45 køre skinnecyklerne videre mod Ebberup med ankomst ca. kl. 17.30. Kl. 19.30 køres fra Ebberup mod Assens med ankomst kl. ca. 20.30.

 Hvor kommer du fra?

Skriv din adresse her...

Når du kommer frem