Krig og fred på Enebærodde

Krig og fred på Enebærodde er en publikumsinvolverende event med både historiefortælling, oplæsning af digte og visning af billeder og video

Krig og fred på Enebærodde vil blive opført 10. september fra kl. 13-16 og 14. september fra kl. 16-19.

 

Krig og fred på Enebærodde er en seance med historiefortælling af Bjarne Kim Pedersen, historiske billeder fra Enebærodde og digte om krig og fred ved blandt andre Per Nielsen og Bjarne Kim Pedersen. Derudover vil Signe Bjerregaard vise videoen De tre aber, og der vil blive vist ukrainske billeder fra Euromaidan. Endelig vil der også være musik, og til slut vil folk blive opfordret til at skrive digte (haiku-digte, Twit-digte eller andre digte) inspireret af stedet og aftenen, male, tegne eller tage billeder. På parkeringspladsen bliver der opstillet en postkasse til det man har lavet, eller det kan sendes til Facebookgruppen: https://www.facebook.com/groups/305988656510863/.

 

Eventen finder sted på Martinegården, Halshusene 41 i Otterup, men Enebærodde er lukket for bilkørsel, så man skal sætte tid af til at gå ud til Martinegården eller medbringe cykler. Der er også mulighed for at køre med i en hestevogn fra parkeringspladsen på Enebærodde fra kl. 12 den 10. september.

 

 


Hvor kommer du fra?

Skriv din adresse her...

Når du kommer frem