Høkeren skaber sammenhold

Skovby har igennem tiden været et sted med kreative mennesker og et særligt sammenhold. I forbindelse med Mod.Strøm-festivalen vækker fire Skovby-piger Høkeren til live igen med gode historier, minder, sang, musik, historiefortælling og leben

Den 8. og 10. september fra kl. 13-17 er den levende del af udstillingen Høkeren skaber sammenhold åben for bidrag i form af artikler, tegninger, fotos med mere. Den 9. september er der åbent fra kl. 11-15, og den 11.-15. september er udstillingen åben fra kl. 15-17.  Den 16. september er der åbent fra kl. 14-17. På den dag kl. 15.30 laver forfatter Michael Larsen fortællinger ud fra portrætterne, og kl. 16. slutter Alberte Winding med anekdoter og musik.

 

Projektet Høkeren skaber sammenhold er en levende udstilling, hvor folk i tiden op mod udstillingen og i starten af udstillingsugen kan komme med deres egne bidrage i form af billeder, artikler og tekster. Via det indsamlede materiale og portrætter udarbejdet at forfatter Michael Larsen tages folk igennem forskellige årtier fra de tidlige 1940’er, hvor høkeren åbnede butikken, og op gennem årene frem til i dag. Folks bidrag vil på den måde danne grundlag for fortællingen om det liv, der er blevet levet og stadig leves. Som afrunding på den levende udstilling vil der på den sidste lørdag i projektugen blive åbnet for den endelig udstilling, hvor turen afsluttes i et telt på Persillestræde bag ved butikken. Her vil forfatter Michael Larsen ud fra sine portrætter fortælle om Høkeren, og om hvordan livet leves i Skovby. Endelig vil sangerinden Alberte fortælle anekdoter fra sin tid i Skovby og synge.

 

 

 Hvor kommer du fra?

Skriv din adresse her...

Når du kommer frem